Vakantiepark De Reebok

U kunt direct Online Boeken of Telefonisch boeken: 013 528 23 09

Vakantiepark De Reebok is een veelzijdig familiepark in het Oisterwijkse groen! Tot 8 jaar geleden een traditioneel kampeerbedrijf, anno 2016 zijn we getransformeerd tot dynamisch en vooruitstrevend vakantiedorp waar de nadruk ligt op verhuren van bijzondere en unieke verblijfseenheden, welke we zelf bedenken, ontwerpen en thematiseren!

Vakantiepark De Reebok biedt Ruime kampeerplaatsen

Onze ruime kampeerplaatsen welke u een prachtig uitzicht op het bos bieden, zijn uitgerust met 16 ampère stroomvoorziening, TV aansluiting, watertappunt en afvoer.

Alle kampeerplaatsen zijn uitgerust met gratis Wi-Fi en zijn geschikt voor toercaravans, vouwwagens, tenten & campers.

  • Gratis Wi-Fi bij alle kampeer- en verhuurvakanties
  • De Efteling, Beekse Bergen & Loonse en Drunese Duinen op slechts 15 minuten!
  • Oisterwijk, de parel in ’t groen met uitgestrekte bossen, vennen & Kampina
  • Ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietsvakanties
  • Gezellig Grand-café met tuinterras & speeltuin
Bezoek onze Website


Oisterwijk, de Parel in ‘t Groen

Oisterwijk is de parel in ‘t groen en wordt ook wel gezien als ‘t Gooi van Brabant met het bruisende en mondaine centrum is er een keur aan restaurants, terrasjes en shopmogelijkheden.

Wandelen, fietsen, winkelen of cultuur snuiven, Oisterwijk kan het u elk seizoen van het jaar bieden.

De omgeving: ’t Groene Woud en de Kampina

De Reebok is uw vakantie uitvalsbasis binnen het nationale landschap ‘t Groene woud, een bijzonder gebied in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch.

Hierin treft u naast rust en ruimte, ook spanning en sensatie, knus én weids. De vele bossen, vennen en de uitgestrekte Kampinaheide bieden u de mogelijkheid om eindeloze fiets- en wandeltochten te maken.

Ons park is uw sfeervolle verblijfslocatie, en de omgeving het vermaaksgebied. Het elegante stadje Oisterwijk is daarin het gezellige hart.

Omliggend treft u de bekende attractieparken De Efteling en Beekse Bergen, maar Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen.

Kinderen vermaken zich prima

Kinderen kunnen op ons park naar hartenlust spelen, er zijn meerdere speelplekken! De speeltuin tussen de bomen is kleurrijk, knus en gezellig.

Er zijn speeltoestellen om te klauteren, glijden en schommelen. Daarnaast is er een heuse air trampoline, een voetbalveld en tafeltennistafels. De kinderen kunnen hier fijn en veilig spelen.

De speeltuin ligt beschut, met zicht vanaf de kampeerplaatsen. De ouders of opa’s en oma’s kunnen lekker toekijken onder het genot van een kopje koffie vanaf ons terras, hierbij ligt een jeu de boulesbaan.

Bij mooi weer (tussen 01/05 – 30/08) kunt u met het hele gezin vertoeven aan de waterkant bij zwempark Staalbergven wat op loopafstand (ca. 700m.) is.

Bezoek onze Website   Download de Prijslijst

De Reebok logo
Wij helpen je graag bij jouw keuze: 013 528 23 09
top